Publicat în cuvinte mari pentru o zi lungă, MOM O' CLOCK

Ridică-te și luptă!

Ieremia 51:30

black lineVitejii Babilonului nu mai luptă, ci stau în cetăţui; puterea le este sleită şi au ajuns ca nişte femei. Vrăjmaşii pun foc locuinţelor lor şi le sfărâmă zăvoarele!Asta făceau vitejii Babilonului pe timp de război. Ce stare jalnică pentru un viteaz!
În ce stare ai ajuns tu viteaz al lui Dumnezeu? Unde stai tu, în care cetățuie te-ai ascuns și unde ți-a sleit puterea?


Valoarea unui creștin

Să mai citim și Ieremia 52:17-20

black lineHaldeenii au sfărâmat stâlpii de aramă care erau în Casa Domnului, temeliile, marea de aramă care era în Casa Domnului şi toată arama lor au dus-o în Babilon.
Au luat oalele, lopeţile, cuţitele, potirele, ceştile şi toate uneltele de aramă cu care se făcea slujba.
Căpetenia străjerilor a mai luat şi lighenele, tămâietoarele, potirele, cenuşarele, sfeşnicele, ceştile şi paharele, tot ce era de aur şi ce era de argint.
Cei doi stâlpi, marea şi cei doisprezece boi de aramă care slujeau drept temelie şi pe care-i făcuse împăratul Solomon pentru Casa Domnului, toate aceste unelte de aramă aveau o greutate care nu se putea cântări.Nu vă doare inima când vedeți ce s-a făcut casei Domnului, cum a fost jefuită de haldeeni?

Care este casa Domnului? Unde este casa Domnului? Eu și tu suntem casa Domnului, ea se află în inimile noastre!

Când aud aceste cuvinte și când mă uit la mine și la cei din jurul meu nu cumva așa încearcă vrăjmașul să îmi facă și mie secundă de secundă?

Tot ceea ce Domnul a pus în mine, toate aceste unelte aveau o greutate care nu se putea cântări.

Domnul a pus în mine lucruri de mare greutate, valoroase. De aceea diavolul trimite secundă de secundă haldeeni lui pentru a mă jefui de ce am eu mai prețios, de toate lucrurile din Dumnezeu a căror greutate nu se poate cântări.

Domnul a pus într-o viață de creștin care s-a predat în totalitate Lui, lucruri foarte valoroase și sunt atât de multe încât nu se pot cântări.

Vrăjmașii nu pot cântări valoarea pe care Domnul a pus-o într-un creștin adevărat. Eu pot să cântăresc, să dau valoare unei surori sau unui frate în Chrisos?


Lumini, sare și exemple

Dacă diavolul încearcă la noi creștinii prin acești haldeeni să jefuiască tot ceea ce Domnul a pus în noi, oare cum credeți că este la cei de afară? La cei care nu îl cunosc pe El încă?

Ei au nevoie de exemple, au nevoie ca cineva să le arate calea. Au nevoie de noi creștinii ca să fim cu adevărat ceea ce trebuie să fim! Lumini, sare, exemple că se poate să nu fi jefuit de toată amprenta Dumnezeirii pe care Domnul a pus-o în chipul, în inima și în sufletul nostru.

Nu ne doare când privim în jurul nostru și vedem cum diavolul jefuiește oamenii? Nu ne doare să vedem că îi jefuiește până ajung în șanțuri, sub poduri, în închisori, se vând pe stradă, se bat soțul cu soția? Ne mai doare când vedem cum este casa lui Dumnezeu jefuită?

Da, a fost și Babilonul în strâmtorare, cu siguranță au constatat și ei că e greu, că e nenorocire în jurul lor, dar ia uitați ce citim despre ei.

black lineVitejii Babilonului nu mai luptă, ci stau în cetăţui; puterea le este sleită şi au ajuns ca nişte femei.”

Ai ajuns și tu creștine într-o asemenea stare? Vezi cum haldeeni (pornografia, cearta, ura, mânia, alcoolul, drogurile) jefuiesc toată greutatea pe care Dumnezeu a pus-o în casa Lui, dar nu mai ești în stare să faci nimic?

Ridică-te! Aceasta nu este starea în care ar trebui TU să fii!

Caută ajutor! Mergi și mărturisește ce au jefuit haldeeni din casa ta, pune în ordine, restaurează relația cu Domnul și Dumnezeul tău. Apoi fii un viteaz al Domnului! Luptă pentru casa Domnului, prin orice cale și cu orice mijloace îți pune Domnul la dispoziție.

Ridică-te viteazule și luptă!

Gândește-te, dacă nu ar fi fost un viteaz care să se ridice și să lupte? Unde ai fi fost tu astăzi?

Cu bucurie,
Oana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *