Publicat în cuvinte mari pentru o zi lungă, MOM O' CLOCK

PUTERE PENTRU FIECARE ZI

Bună dragi mămici!
Astăzi vă postez un mesaj de încurajare din partea prietenei mele Nydia.

Am simțit articolul ”putere pentru fiecare zi„ ca un mesaj de la mama la mama și tocmai de aceea îl postez așa cum mi l-a dat ea. Sper să fie o binecuvântare și o încurajare pentru fiecare dintre voi.


Dragă mamă auzi mesajul lui Dumnezeu? Chiar înainte de a le oferi dragilor și prețioșilor noștri copii îngrijirea de mamă și de a-i forma, trebuie să avem grijă de propria noastră afacere cu Dumnezeu. Trebuie să avem grijă de propriile noastre inimi. Trebuie să iubim și să ascultăm Cuvântul Lui. Cuvântul Lui trebuie să locuiască în inimile noastre. Chiar este vorba despre noi ca mame și inimile noastre. Dacă inimile noastre sunt pline de dragoste din partea Domnului și sunt pline cu poruncile Lui, atunci putem preda cu succes Cuvântul lui Dumnezeu copiilor noștri. Ce se întâmplă cu noi mamele când nu ne luăm timp să ne hrănim inima?


Alergăm pe gol

Când alergăm spiritual pe gol, inimile noastre sunt goale. Fără realimentare spirituală, parenting-ul nostru este gol. Totul devine plictisitor și lipsit de energie spirituală, scop, motivație și împlinire atât în ​​părinte cât și în copil.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este ad-70507_1920.jpg

Devenim și noi fără inimă

Dacă suntem lipsiți de inimă, parenting-ul nostru devine lipsit de inimă și putred. Ne-am pus inconștient pe noi înșine și creșterea copilului pe pilotul automat. Ne regăsim cedând și renunțăm la lupta pentru standarde și comportament dumnezeiesc. Nu reușim să facem efortul să trăim chemarea lui Dumnezeu de a fi mama după standardele Lui. Nu reușim să ne asigurăm că inimile copiilor noștri sunt continuu modelate spre cer.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este volvo-intellisafe-auto-pilot-interface-668x409-1.jpg

Devenim lumești

Dacă suntem preocupați de lucrurile acestei lumi, parenting-ul nostru devine lumesc. Nu vom reuși să ținem linia strânsă pe conduită, pe alegeri și pe disciplină. Lucrurile acestei lumi se vor strecura în casele noastre și în inimile copiilor noștri.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 2-scaled.jpg

Devenim carnali și nespirituali

Dacă împlinim poftele trupului în loc să umblăm în Duh (Galateni 5:16), parenting-ul nostru o va arăta. După cum subliniază Pavel „Şi faptele firii pământeşti sunt cunoscute…” (vs 19). Vor fi urlete, țipete, zguduire, strigare de nume, poate chiar pălmuirea sau zguduirea sau împingerea copiilor din jur.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 3-1024x743.jpg

Îți faci timp să citești Cuvântul lui Dumnezeu în fiecare zi, în fiecare dimineață? Cum îți începi ziua? Pentru performanțe de top, alimentează-te zilnic din Cuvântul lui Dumnezeu. Gradul puterii noastre spirituale va fi în proporție directă cu timpul pe care îl petrecem în Cuvântul lui Dumnezeu. Te trezești cu o foame pentru lumea lui Dumnezeu? O foame ca să ști ce vrea El să îți spună ție personal. Mama excelentă și evlavioasă din Proverbele 31:10-31 se ridica în fiecare zi pentru a se îngriji de focul casei (vs 15) … și de „focul sacru” al inimii sale (vs 30). Nu vei face și tu la fel?

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 5.jpg

Biblia este cartea supremă despre parenting și, dacă te uiți la ea pentru ajutor, vei găsi cuvintele din Isaia 30:21 ca fiind adevărate: „Iată drumul, mergeţi pe el!”

Cuvintele lui Dumnezeu vă vor ghida la fiecare pas din drum în fiecare zi.


Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 4.jpg

Pont:

Setați-vă alarma de la ceas cu 30 de minute mai devreme pentru a avea timpul de liniște cu Domnul.Aș fi așa de mulțumitoare dacă ne-ați lăsa părerea voastră referitoare la aceste cuvinte. V-au fost un ajutor? Ați mai dori să primiți astfel de articole?

Ne-am bucura chiar să auzim întrebările voastre referitoare la parenting. Prin ce situații treceți voi cu copii voștri? Iar noi ne vom ruga și vom încerca să vă răspundem cât mai bine, raportându-ne la poruncile lui Dumnezeu.

Cu bucurie,
Oana și piticii voioși

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *