Publicat în zidim zâmbete, WE O' CLOCK

Piscina de acasă

Bună tuturor!

Trăim vremuri interesante, de izolare socială… Și totuși pandemia nu ne poate lua imaginația cu care ne-a înzestrat Dumnezeu, nu-i așa?

De aceea vă oferim o variantă sigură și iubită de copii, în care puteți să vă petreceți zilele călduroase acasă. Vei gasi ideea acesta si mai folositoare mai ales daca locuiesti la bloc si nu ai o curte. Piscina din vană:)

O ”piscină de acasă” este ușor de obținut, iar copii o adoră, ar petrece ore în sir acolo, mai ales dacă le veți colora apa în culorile lor preferate și dacă le veți da jucării cu care să se joace.


Sigura condiție este să aveți cadă/vană acasă 🙂

1.Umpleți vana cu apă (călduță) sau jumătate din aceasta, în funcție de vârsta și înălțimea copiilor.

2. Pentru ca totul să devină mai amuzant, puteți colora apa cu colorant alimentar pe bază de apă. Acesta nu pătează nici vana, nici pielea copiilor.

3. Adăugați bile colorate, jucării și urmăriți cu satisfacție bucuria și zâmbetele de pe fețele copiilor.Cât de simplu și cu cât de puțin îi putem face fericiți pe copii, nu-i așa? Oare să fi fost și acesta unul dintre motivele pentru care Domnul Isus ne-a lăsat scris că dacă nu ne vom face ca niște copii cu nici un chip nu vom vedea Împărăția lui Dumnezeu? Cât de mult ne trebuie nouă ca să fim fericite?


Cum vi se pare ideea?!

Pentru mai multe articole ca acesta apasă aici.


Cu bucurie,
Oana și piticii voioși

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *