Publicat în ponturi, MOM O' CLOCK

Tort cu surprize pentru copii

Bună ziua!

De ziua mea am făcut un tort cu surprize special pentru copii. Să nu credeți că ”mă pricep”! Vă mărturisesc sincer că atunci când vine vorba de bucătărie simt că am două mâini stângi 🙁 :D. Totuși să fac și să decorez torturi chiar mă relaxează. 🙂

Una din prietenele mele m-a încurajat să postez pe blog chiar și aceste idei de decorare a torturilor. Idei pe care nu le-am inventat eu, ci le-am descoperit și le-am încercat, bineînțeles cu ce am avut eu pe acasă.

La început am fost sceptică, dar hei, asta face parte din viață fiecăreia dintre noi, nu? Sper să găsiți utile și aceste articole.

Isaia 26:12
black lineDar nouă, Doamne, Tu ne dai pace, căci tot ce facem noi, Tu împlineşti pentru noi.

De curând am citit și acest verset care mi-a fost o mare încurajare să dau mereu slava lui Dumnezeu pentru orice lucru fac, căci dacă ceva iese bine din mâinile noastre El împlinește pentru noi. Slavă Lui!

În acest articol găsiți doar ideea cum să decorați tortul. Fiecare poate să își aleagă rețeta preferată de tort și să îi aplice acest decor. Dacă doriți să știti rețeta pe care am folosit-o eu, vă rog să îmi scrieți și o voi posta.

Cu bucurie,
Oana și piticii voioși

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *