Publicat în cuvinte mari pentru o zi lungă, MOM O' CLOCK

Lepra

Bună ziua, tuturor!

Nu am mai scris de mult celor mari… Am multe gânduri de împărtășit, dar din păcate reușesc să pun pe hârtie destul de puțin în ultima vreme.

Vă scriu din ceea ce mi-a și vorbit mie Domnul și sper să vă fie și vouă un ajutor.

Luca 17:11-19

black line”Isus mergea spre Ierusalim şi a trecut printre Samaria şi Galileea. Pe când intra într-un sat, L-au întâmpinat zece leproşi. Ei au stat departe, şi-au ridicat glasul şi au zis: „Isuse, Învăţătorule, ai milă de noi!”
Când i-a văzut Isus, le-a zis: „Duceţi-vă şi arătaţi-vă preoţilor!”Şi pe când se duceau, au fost curăţiţi.  
Unul din ei, când s-a văzut vindecat, s-a întors, slăvind pe Dumnezeu cu glas tare. S-a aruncat cu faţa la pământ la picioarele lui Isus şi I-a mulţumit. Era samaritean.”


STRIGĂ!

Când ai o problemă, când ai o lepră și aceasta te ține departe ridică-ți glasul și strigă: ”Isuse, Învățătorul-le ai milă de noi!”

Atunci când strig astfel, când știu că am o problemă și astfel strig: Ai milă de mine Doamne, păcatul acesta mă ține departe! Domnul Isus mă va vedea, căci așa scrie în versetul 14: ”i-a văzut și le-a zis”, versetul 15: ”duceți-vă și arătați-vă preoților”


ASCULTĂ!

Doamne, stai puțin. Doamne Isuse, eu vin la tine, despre tine am auzit că ai puterea să vindeci, nu preoții! Ei ne cunosc deje, ne-au văzut că suntem leproși și nu ne-au făcut nimic până acum. Ah, cât ar mai fi putut continua să contrazică ceea ce Domnul Isus le-a zis, așa-i?

Mă gândesc la mine și la tine. Mai pot eu să comentez, să mă târguiesc și să argumentez cu Dumnezeu când acesta îmi arată o cale prin care să scap de lepra mea?

Atunci fie sunt prea mândra și îmi e rușine să strig, fie nu sunt conștientă cât de dăunătoare, contagioasă și mortală este lepra pe care o port.


FĂ!

Cred că acesta este cel mai mare blestem care poate cădea peste mine ca și creștin, să nu mai pot să fac ceea ce Domnul îmi spune să fac. Eu vreau mereu să să face doar așa cum înțeleg eu. Dacă acești leproși ar fi avut acest fel de gândire niciodată nu ar fi fost curățiți.

Credea Domnul Isus că aceștia vor putea fi curățiți de preoți? Nicidecum, dar El a dorit să vadă inima și ascultarea lor.

Am o lepră cu care mă lupt? Cât de simplu este luând acest exemplu.

Strigă: Isuse, ai milă de mine!

Ascultă întocmai ceea ce Domnul îți spune să faci.

Apoi ceea ce Domnul îți spune să faci, smerește-te și ascultă, chiar dacă nu o înțelegi.

Asftel vei fii curățită!

Și nu uita, slava nu este a ta, nici a faptului că te-ai smerit și ai ascultat, ci numai și întotdeauna a Domnului. Întoarce-te și mulțumește-I!Cu bucurie,
Oana și piticii voioși

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *