Publicat în cuvinte mari pentru o zi mică, KIDS O' CLOCK

Un băiețel pe nume Bobi

Astăzi vreau să vă povestesc despre un băiețel pe nume Bobi. Bobi era un băiețel ca mulți dintre voi.


O întâmplare neașteptată

Într-o zi ceva foarte foarte rău i se întâmplat lui Bobi. În timp ce traversa strada, o mașină mare la lovit pe Bobi.

Mulți oameni s-au adunat în jurul lui și l-au dus de urgență la spital. A doua zi a fost puțin șocat pentru că s-a trezit întru-un loc pe care nu îl cunoștea, la spital. Privind în salon, s-a bucurat să vadă o fată pe care o cunoștea.


Un prieten de suferință

În patul alăturat era un băiat pe care îl cunoștea și pe care îl cheamă Tomi, Tomi era foarte diferit. Motivul pentru care Tomi era așa de diferit de Bobi era că Tomi îl cunoștea pe Domnul Iisus.

Doctorii și asistentele au fost foarte foarte îngrijorați pentru că Bobi era foarte rău rănit și putea muri în orice moment. Tomi s-a gândit: -trebuie să vorbesc cu Bobi. Astfel Tomi a început să îi spună lui Bobi totul despre Domnul Iisus și despre cât de bun este Domnul Iisus, pentru că Bobi nu știa nimic despre Iisus. I-a spus lui Bobi despre cer, despre lucrurile din cer și despre faptul că în cer nu va mai fi nicio durere și nicio tristețe.

Bobi auzi totul despre Domnul Iisus. Tomi i-a mai spus că noi trebuie doar să-L rugăm pe Domnul Iisus să ne ia și El ne va lua și ne va duce în locul acela bun, în Rai. Apoi i-a mai spus: – Știi Bobi, eu am auzit la misiune unde merg la slujbă că tu trebuie doar să Îl rogi pe Domnul Iisus să vină și să trăiască în tine. I-a spus lui Bobi că inimile noastre trebuie să fie pregătite și gata ca să-L accepte. Vă mai aduceți aminte că Bobi nu știa nimic despre Domnul Iisus? El s-a gândit: cum poate un băiețel așa de mic să roage pe cineva atât de mare și puternic să locuiască în inima lui, s-a gândit că acea persoană atotputernică nu îl va asculta.

Bobi este foarte rănit, nu poate să se miște, nici să vorbească prea mult din cauza rănilor produse de accident.


Vizitatorul

-Ști ce, a spus Tomi, eu văd că în fiecare seară Isus vine aici în liniște, când e întuneric ca să îi ia pe toți oamenii care vor să meargă cu El în cer. Trebuie doar să Îi ceri aceasta.

Atunci tocmai a realizat că Bobii nu poate să spună multe din cauza durerii. -Bobi, nu trebuie să spui nimic, dacă nu poți vorbi, atâta vreme cât îți pui mâna sus și dorești că Domnul Iisus să vină în inima ta și să te ia, iar Domnul Isus va înțelege.

Bobi și-a dorit într-adevăr ca Domnul Iisus să vină în inima lui și a încercat cu toată puterea ca să își ridice mâna în sus, dar îi cădea înapoi în jos cu mare durere.

Atunci Tomi a avut o idee strălucită, a sărit în patul lui, a luat o perină și a pus-o subt brațul lui sprijinind cu ea brațul lui Bobi ca mâna să rămână așa ridicată.

În dimineața următoare când Tomi s-a trezit mâna lui era încă sus, dar din păcate Bobi chiar a murit. Știi ce! Domnul Isus a înțeles inima lui Bobby a știut că el a fost pregătit să meargă cu El.

Vedeți copii Bobi a fost un copil care nu a știut nimic despre Domnul Isus, dar imediat ce Tomi i-a spus totul despre El și-a dorit sa Îl cunoască pe Domnul Isus cu toată inima lui. Și astfel și-a ridicat mâna ca să Îi spună lui Isus: – Da, Doamne Isuse, vino în inima mea și ia-mă cu Tine în cer.


Domnul Iisus pregătește un loc special doar pentru tine în cer.

Ioan 14:2

black lineÎn casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc.

Mulți copii, și chiar oameni mari, sunt speriați să vorbească despre moarte. Biblia însă, ne învață că nouă nu trebuie să ne fie teamă atâta vreme cât ne-am pregătit inimile.

Iov 11: 13-15

black line”Tu îndreaptă-ţi inima spre Dumnezeu, întinde-ţi mâinile spre El.”

Să nu ne fie frică copii dacă ne-am pregătit inimile și L-am rugat pe Domnul Iisus să fie în inimile noastre, să ne curățească inimile și să le facă curate. Atunci vom fi ca Bobi, atât de bucuroși să Îl vedem pe Domnul Iisus că vine să ne ia.

Vreți să fiți cu Domnul Iisus în cer într-o zi? Atunci faceți primul pas și rugați-L ca să vină în inimile voastre, rugați-L să vă pregătească inimile, ca să fiți gata atunci când Va veni să vă ia.

Știu că mulți dintre voi deja v-ați dat inimile Domnului Iisus. Atunci, vreau să vă aduc aminte să fiți ca și Tomi, spuneți-le despre cer și prietenilor voștri că să poată să meargă și ei într-o zi să Îl vadă.
Abia aștept să aud răspunsul la întrebările pe care ți le-am pus mai sus. Îmi poți lăsa răspunsul tău la secțiunea de mai jos 🙂

De asemenea, dacă dorești să vorbești cu cineva, nu uita, noi suntem aici pentru tine!


Cu bucurie,
Oana și piticii voioși

Un gând despre „Un băiețel pe nume Bobi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *